FROEFROE IS ORGANISATOR / CURATOR OP FESTIVALS EN EVENEMENTEN


THEATER AAN ZEE - FAMILIEPARK

Ook in 2018 is FroeFroe curator van het familiepark bij het Oostendse festival Theater Aan Zee. Meer dan 100 voorstellingen voor kinderen en families, workshops, animatie en een kermismolen brachten in 2015 en 2016 op 8 dagen tijd telkens een 20.000 mensen naar het Leopoldpark. Nieuw werk en jong talent krijgt hier een platform en een superfijn en divers publiek. Kleine kortere voorstellingen voor beperkt publiek wisselden af met openlucht producties en dit jaar ook echte zaalvoorstellingen in de theatertent. Alles voor een breed en groot publiek. Kom naar zee van 29 juli tem 5 augustus. Het volledige programma vindt u HIER.

10 JAAR FORTBOM - FAMILIEFESTIVAL IN FORT4

FroeFroe heeft reeds meer dan tien jaar een stockage en werkruimte gevonden in Mortsel, aan de rand van Fort4. In dit unieke domein staan oude legerhangars, waarvan wij één delen met Martha!Tentatief en Berlin.
In 2009 heeft FroeFroe het initiatief genomen om hier een familiefestival in te organiseren. Het was een gigantisch publiekssucces. De Ronaldo's, Laika, FroeFroe, De Roovers, Walpurgis, 4Hoog, HETPALEIS, en tientallen andere gezelschappen brachten voorstellingen in tenten, loodsen, locaties of openlucht.
Het Cultureel Centrum en Stad Mortsel samen met de voltallige FroeFroe ploeg maken elk eerste weekend van september een nieuwe editie. Kijk voor meer info eens op www.fortbom.be (vanaf augustus staat het programma erop)

PODVIS FESTIVAL

FroeFroe heeft het initiatief genomen om samen met De Maan en Ultima Thule, de drie structureel gesubsidieerde figurentheaters in Vlaanderen, een festival op poten te zetten.
De Maan heeft een schitterend nieuwe accommodatie gekregen in de Stad Mechelen en het Cultureel Centrum daar heeft eveneens haar medewerking toegezegd. De Stad ondersteund het festival volop en de eerste editie komt er aan in de tweede week van de kerstvakantie of anders gezegd, de eerste week van 2019. Kijk op www.podvis.be en vindt het internationaal programma met voorstellingen, workshops en andere figurentheater-evenementen, voor jong en oud.

PARTS OF ANTWERP - FROEFROEFESTIVAL TE ANTWERPEN

Op 17 september 2017 zorgden wij voor een onvergetelijke familiedag op 't eilandje naast het MAS aan De Londenbrug te Antwerpen. Een splinternieuw festivalverhaal voor jong en ouder. Ook in 2018 gaat het festival door. FroeFroe heeft geen groot aandeel in deze editie omdat we ook voor het festival de Zomer Van Antwerpen en voor het Barokjaar werken. Maar zeker gaan kijken, ons pretpakket zorgt voor klein vertier, ook dit jaar !

LE VILLAGE DES REVES PERDUES - MORTSEL 2014

Onder deze titel bracht FroeFroe vorig jaar een project in het binnenfort van Fort4 te Mortsel. Er zijn daar een 50 tal kleinere ruimtes waar we nieuw, fris, anders, origineel, beeldend werk toonden van mensen die iets hebben met beeldend theater op locatie. Een heerlijke belevenis met resultaat. Veel van deze kleine aanzetten of projecten kregen een leven achteraf. Dit project werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van Provincie Antwerpen.