FROEFROE IS ORGANISATOR / CURATOR OP FESTIVALS EN EVENEMENTEN


THEATER AAN ZEE - FAMILIEPARK

Ook in 2017 is FroeFroe curator van het familiepark bij het Oostendse festival Theater Aan Zee. Meer dan 100 voorstellingen voor kinderen en families, workshops, animatie en een kermismolen brachten in 2015 en 2016 op 8 dagen tijd telkens een 20.000 mensen naar het Leopoldpark. Nieuw werk en jong talent krijgt hier een platform en een superfijn en divers publiek. Kleine kortere voorstellingen voor beperkt publiek wisselden af met openlucht producties en dit jaar ook echte zaalvoorstellingen in de theatertent. Alles voor een breed en groot publiek. Kom naar zee van 29 juli tem 5 augustus.

FORTBOM - FAMILIEFESTIVAL IN FORT4

FroeFroe heeft reeds meer dan tien jaar een stockage en werkruimte gevonden in Mortsel, aan de rand van Fort4. In dit unieke domein staan oude legerhangars, waarvan wij één delen met Martha!Tentatief en Berlin.
In 2010 heeft FroeFroe het initiatief genomen om hier een familiefestival in te organiseren. Het was een gigantisch publiekssucces. De Ronaldo's, Laika, FroeFroe, De Roovers, Walpurgis, 4Hoog, HETPALEIS, en tientallen andere gezelschappen brachten voorstellingen in tenten, loodsen, locaties of openlucht.
Het Cultureel Centrum en Stad Mortsel samen met de voltallige FroeFroe ploeg maken elk eerste weekend van september een nieuwe editie. Kijk voor meer info eens op www.fortbom.be

PARTS OF ANTWERP - FROEFROEFESTIVAL TE ANTWERPEN

Op 17 september zorgen wij voor een onvergetelijke familiedag op 't eilandje naast het MAS aan De Londenbrug te Antwerpen. Van 11 tot 18 uur zijn er voorstellingen, animatie, kermismolen en meer. Een splinternieuw festivalverhaal voor jong en ouder. U hoort er nog van !

LE VILLAGE DES REVES PERDUES - MORTSEL 2014

Onder deze titel bracht FroeFroe vorig jaar een project in het binnenfort van Fort4 te Mortsel. Er zijn daar een 50 tal kleinere ruimtes waar we nieuw, fris, anders, origineel, beeldend werk toonden van mensen die iets hebben met beeldend theater op locatie. Een heerlijke belevenis met resultaat. Veel van deze kleine aanzetten of projecten kregen een leven achteraf. Dit project werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van Provincie Antwerpen. 

LE VILLAGE IN DE BIB VAN DE WARANDE - TURNHOUT 2015

Dit jaar werd het nieuwe cultuurseizoen van De Warande opnieuw geopend met veel vertoon en vertier. Ook FroeFroe was van de partij met een editie van De Village, maar dan voor volwassenen. Dit waren een aantal korte voorstellingen waar het publiek in kon shoppen. Schitterend gemanaged door de mensen van De Warande werd dit verhaal, ondanks de regen, een succes. De gestripte Bib tussen de twee Warande Theaters kwam voor één nacht tot leven, en hoe !

SJOEMELAGE DES REVES PERDUES

Langs de Materialenkaai in Brussel kwam een klein familiefestival tot leven. Dankzij de drive van  Pat Van Hemelrijck, werd een samenwerking van Alibi, FroeFroe en Tof théâtre een mooi weekend vol Brussels publiek en een dertigtal theatrale activiteiten aan de kaaien, naast Tour en Taxis. Een opstart met potentiëel maar alvast zonder communotair gekrakeel en met veel steun van de gemeenschapscentra uit de rand. Zeker voor herhaling vatbaar.